Sewa Kereta Shah Alam

Sepanjang bulan april 2016 ini, pihak sewa kereta shah alam ingin mengadakan promosi diskaun untuk semua kereta sewa. ini adalah bertujuan bagi menghargai para pelanggan kereta sewa mereka, khususnya bagi mereka yang tinggal di area kawasan Shah Alam, Klang, Subang dan sekitar kawasan-kawasan yang berhampiran. Jenis kereta yang disediakan adalah perodua kelisa, viva elite, myvi, saga flx, mpv alza, toyota estima, hyundai starex dan sebagainya. Kenderaan yang disediakan adalah auto sahaja, dan buat masa ini kereta manual masih belum dapat kami sediakan. Para pelanggan kereta sewa DNZ Car Rental boleh membuat tempahan melalui sms / call / whatsapp dan sebagainya. Tempat pengambilan kereta sewa kami adalah di sekitar area Seksyen 7 Shah Alam, Seksyen 13 Shah Alam, Seksyen 17 Shah Alam dan kawasan-kawasan yang berhampiran dengan Uitm Shah Alam.

Pihak sewa kereta shah alam juga turut menyediakan perkhidmatan penghantaran kereta sewa mereka di sekitar Klang, Subang, Subang Perdana, Subang Jaya, Kelana Jaya, Petaling Jaya, Usj, Puchong, Puncak Perdana, Puncak Alam, Setia Alam dan sebagainya. Lain-lain penghantaran seperti Airport Subang, KLIA boleh dipertimbangkan, dan ianya bergantung kepada faktor jarak, tarikh dan juga masa. Caj penghantaran yang dikenakan adalah minima dan berpatutan. Contoh caj penghantaran yang dikenakan oleh kami bagi tujuan penghantaran & pengambilan semula kereta sewa ke area Puncak Alam adalah diantara RM40-60. Manakala untuk Airport Subang pula, caj yang dikenakan adalah RM50 sahaja.

sewa kereta shah alam

Para pelanggan sewa kereta shah alam DNZ Car Rental boleh mendapatkan senarai harga & jenis kereta sewa di laman website menerusi link-link diatas. Cara booking kereta sewa dan juga dokumen-dokumen yang diperlukan juga telah disediakan menerusi link-link diatas. Setelah para pelanggan mengisi segala maklumat atau detail, mereka perlulah menghantarkan maklumat atau detail tadi ke nombor staff kami seperti yang tertera di bahagian atas. Setelah staff kami proses maklumat tersebut, para pelanggan akan mendapat 1 sms yang mengatakan booking tadi berjaya. Akan tetapi sekiranya maklumat atau detail booking tadi tidak lengkap, pihak syarikat kami tidak akan memproses booking tadi. Begitu juga dengan dokumen-dokumen yang perlu klien sediakan, sekiranya staff kami mendapati dokumen tadi tidak lengkap, booking tadi turut akan ditolak serta merta. Sekian.

admin sewa kereta shah alam

Advertisements