Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 13

DNZ Car Rental – Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 13 . Syarikat kami juga turut menawarkan servis penghantaran kereta sewa meliputi sekitar kawasan Seksyen 13 Shah Alam, Menara U, Taman TTDI Jaya, Taman Tadisma Business Park, Bandar Bukit Jelutong, Prima U1, Hicom-Glenmari Industrial Park, Taman Batu Tiga dan lain-lain kawasan yang berhampiran. Kesemua kawasan ini dihubungkan dengan jaringan jalan yang stategik melalui jalan besar dan sebagainya. Pembangunan di sekitar kawasan ini adalah begitu pesat sekali, dengan adanya pasaraya besar Giant, Tesco, pusat membeli-belah terkemuka, pusat-pusat perubatan, Stadium Shah Alam, tempat-tempat makan yang menarik dan lain-lain lagi. Seksyen 13 ini juga lebih dikenali sebagai pusat bandar Shah Alam disebabkan kedudukannya di tengah-tengah kawasan Shah Alam.

DNZ Car Rental memilih kawasan Seksyen 13 Shah Alam ini untuk dijadikan sebagai salah satu lokasi strategik perkhidmatan kereta sewa kami adalah disebabkan majoriti rata-rata penduduk di kawasan ini adalah terdiri daripada golongan yang bekerja, di sektor kerajaan mahupun swasta. Disebabkan faktor ini, syarikat kami iaitu Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 13 ingin meluaskan perkhidmatan kereta sewa kami meliputi seluruh kawasan pusat bandar Shah Alam ini. Kawasan seksyen 13 Shah Alam ini juga turut dikelilingi oleh universiti-universiti mahupun kolej-kolej IPTA/IPTS seperti:

  1. Management and Science University (MSU)
  2. Pusat Teknologi dan Pengurusan Lanjutan (PTPL)
  3. Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA)
  4. Kolej Komuniti Shah Alam Seksyen 11
  5. Uitm Kampus Shah Alam Seksyen 7
  6. Unisel Kampus Shah Alam Seksyen 7

Bagi para pelanggan kereta sewa yang ingin mendapatkan senarai harga kereta sewa DNZ Car Rental , sila layari link ini —> harga kereta sewa shah alam seksyen 13

Penghantaran kereta sewa ke seksyen 13 Shah Alam adalah PERCUMA (bergantung kepada terma & syarat). Antara kelebihan sekiranya para pelanggan menyewa kereta sewa dengan syarikat kami:

  1. Kereta baru (keluaran tahun 2014 & 2015)
  2. Harga sewa kereta murah dan berpatutan
  3. Perkhidmatan penghantaran PERCUMA sekitar kawasan seksyen 13 Shah Alam
  4. Kenderaan bersih & jadual maintenance secara berkala

Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan segala info dan maklumat dengan lebih lanjut, sila hubungi team Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 13 seperti dibawah:

 

Office Hour:

8am – 11pm

Delivery Hour:

9am – 9pm

Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 13

 

Advertisements